ДАРЗИС 60 W/80 W Вентилатор За Оџак, Евакуатор За Чад Од Оџак, Вентилатор За Извлекување Индуциран Од 7 Листови, Вентилатор За Екстракција На Оџак, Вентилатор За Вентила

ДАРЗИС 60 W/80 W Вентилатор За Оџак, Евакуатор За Чад Од Оџак, Вентилатор За Извлекување Индуциран Од 7 Листови, Вентилатор

Во продавницата
DEN 1540.80
Залиха:

Електричниот вентилатор што го поттикнува извлекувањето помага да се евакуираат оџаците, печките за пица, печките на дрва, вентилаторот за оџак 60 W/80 W за дијаметар на каналот од 14 до 18 см. Многу е погоден за додатоци за оџаци.Вентилаторот за извлекување предизвикан од оџакот генерира аспирација и предизвикува брза евакуација на чадот за да спречи чадот да не може нежно да излезе од каналот поради лошиот оџак. Овој тип на индуциран вентилатор за извлекување се користи на домашните оџаци и излезната температура не треба да надминува 80 степени.Индуцираниот вентилатор за извлекување мора да биде повеќе од 6 метри од изворот на пожар.Во спротивно, индуцираниот вентилатор за извлекување ќе биде изгорен. Лесен за инсталирање, многу тивок, е погоден за повеќето видови оџаци и не бара професионални техничари за инсталација.Не само што чадот брзо ќе се евакуира, туку има и одлични перформанси. Работниот напон на производот е 220 V (напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), а вентилаторот за извлекување предизвикан од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со изворот D ' feed. Решавањето на проблемот со чад електричниот вентилатор за извлекување помага да се евакуираат домаќинствата, печките за пица, печките на дрва евакуаторот за чад најшироко користен и најпрепознатлив во системите за екстракција на чад.Благодарение на класичниот систем, се постигнува идеална рамнотежа помеѓу леснотијата на инсталација и безбедната употреба, благодарение на високиот квалитет, следејќи ги најстрогите параметри на Европската сертификација.Спецификација : Напон : 220v (110v-120v 110v напон, ќе бидеме опремени со конвертор на напон)Моќност; 60 W/80 WColor : слика color To note1. Домашниот камин прифаќа индуциран вентилатор за извлекување и излезната температура не треба да надминува 60 степени.Во спротивно, индуцираниот вентилатор за извлекување ќе биде оштетен.Инсталирајте го кабелот за напојување најмалку 0,5 квадратни бакарна жица2. Кога инсталирате или повлечете, исклучете го прекинувачот за напојување за да избегнете електрични удари.3. Интерфејсот со евакуаторот за чад мора да биде фиксиран со водоотпорна изолациона лента.4. Инсталацијата на интерфејсот со оџакот мора да биде цврста, а интерфејсот мора да биде тесно интегриран во огништето за да се добие најдобар ефект.5. Кога индуцираниот вентилатор за извлекување ќе престане да работи, мора да се внимава на рефлуксот на чадот што предизвикува чад.6. Евакуаторот за чад е поставен на огништето.Екстракторот за чад мора да биде повеќе од 6 метри од изворот на пожар, инаку индуцираниот вентилатор за извлекување ќе биде изгорен.Температурата на огништето не може да го изгори изолациониот слој на кабелот за напојување.Вклучен пакет1 * индуциран вентилатор за извлекување.

Клучни карактеристики

Voltage:
220V (110V-120V 110V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power; 60W/80W:
Color:
image color
To note:
1. The domestic fireplace adopts an induced draw fan and the output temperature should not exceed 60 degrees.Otherwise, the induced draw fan will be damaged.Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or withdrawn, please turn off the power switch to avoid electric shocks.:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated into the fireplace to obtain the best effect.:
5. When the induced draw fan stops working, care must be taken to the reflux of smoke causing the smoke.:
6. The smoke evacuator is placed on the fireplace.The smoke extractor must be more than 6 meters from the fire source, otherwise the induced draw fan will be burned.The fireplace temperature cannot burn the insulating layer of the power cord.:
Package Included:
1 * induced draw fan :

Можеби ќе ви се допадне и вас