Кабир Плус Сапун За Осветлување На Кожата Со Којична Киселина 2,5%, Глутатион 1%, Арбутин 1,5%, Витамин Ц 2%, Витамин Е, Витамин А, Сладунец 2%, Гликолна Киселина 3%, Масло Од ?

Кабир Плус Сапун За Осветлување На Кожата Со Којична Киселина 2,5%, Глутатион 1%, Арбутин 1,5%, Витамин Ц 2%, Витамин Е, Витамин

Во продавницата
DEN 3.33
Залиха:

МОЌНИ СОСТОЈКИ : Којична Киселина, Глутатион, Алфа Арбутин, Витамин Ц, Витамин Е, Витамин А, Екстракт Од Сладунец, Екстракт од Црница, Гликолна Киселина, Масло од Семе од Шипинка, Ниацинамид, Масло од Морков што ќе му помогне на целокупното здравје на вашата кожа и ќе ја подобри текстурата на вашата кожа. ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КОЖАТА : Којичната Киселина е многу ефикасна активна за осветлување на кожата. Овој сапун помага да се осветли видливото оштетување од сонце, досадна кожа, старечки дамки или лузни. НЕМА ПОВЕЌЕ ТЕМНИ ДАМКИ : Со којичната киселина и Витаминот Е можете да се збогувате со несовршеностите и темните дамки засекогаш. Нашиот Сапун Кабир плус ќе ги елиминира старечките дамки, лузните од акни. ИДЕАЛЕН ЗА СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА : - којичната киселина и Витаминот Ц е погоден за вашето лице и вашето тело за да изгледате зачудувачки насекаде. За најдобри резултати користете го двапати секој ден и гледајте како вашата кожа се трансформира од ден на ден. ЧИСТА И ТРАНСПАРЕНТНА УБАВИНА : овој производ е без Парабени, без боја, Без Есенцијално масло, без Суровост, тестиран е вегански И Дерматолог.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас