Colorfulstream - 95 см бебе креветче за креветчиња за држач за држачи за држач за држачи за рака за сите видови на бебешки кабриолет и плејарди, 3 завртки за ореви, музичка ку?

Colorfulstream - 95 см бебе креветче за креветчиња за држач за држачи за држач за држачи за рака за сите видови на бебешки кабриолет

Во продавницата
DEN 678.40
Залиха:

Сет на држачи за држачи за креветчиња 4 парчиња (95см / 37,40 "), 3 завртки за ореви + крст. Цврста рака лесно се придава на секое креветче. Лесна и лесна за носење. Помогнете му на бебето да земе вежби за визија. Помогнете бебе да заспие побрзо. Карактеристики. Сет на држачи за држачи за држачи за држачи (95 см / 37,40 "), 3 завртки за ореви + крст цврста рака лесно се прицврстува на какво било креветчето и плејард, помогнете му на бебето. Помогнете му на бебето да спие побрзо. Донесете го вашето бебе богато визуелно уживање и подобрете ја iosубопитноста за надворешниот свет. Создадете добра околина за комуникација за родителот и бебето. Спецификации Материјал : Пластична боја : Бела висина : 95см / 37,40 "Пакетот вклучува 1 x сет за држачи за бебиња.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас