Lovevook Лаптоп Ранец Жени, Одговара 15.6 Инчен Лаптоп Торба, Мода Патување Работа Анти-кражба Торба Со Заклучување, Бизнис Компјутер Водоотпорен Ранец Чанта, Колеџ Ранц?

Lovevook Лаптоп Ранец Жени, Одговара 15.6 Инчен Лаптоп Торба, Мода Патување Работа Анти-кражба Торба Со Заклучување, Бизнис

Во продавницата
DEN 1.67
Залиха:

●ЗАШТИТА на ЛАПТОПОТ ● ранецот има 15,6-инчен џеб за лаптоп, 9,7-инчен ipad слот. Џебовите се зашиени со материјал за амортизирање што ја максимизира физичката заштита за вашиот лаптоп. ●ДИЗАЈН ПРОТИВ КРАЖБА q ранецот на лаптопот со Заклучување На Лозинка, Џеб Против кражба на задната страна. Безбедно е загарантирано за заштита на вашите вредни предмети внатре. Нема потреба да се грижите за украдени предмети. €ПОВЕЌЕ ПРЕГРАДИ И ЏЕБОВИ q ранецот за жени има 6 прегради и повеќе од 20 џебови, кои можат уредно да ги организираат вашите патни предмети. ●ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ●еден ранец за решавање на сите проблеми при патувањето. Ранецот за лаптоп со голем капацитет има повеќе џебови за разделување, лесен за држење лаптоп, ipads, Телефон, врзивно средство, шише со вода, чадор, читатели, весник, списание, облека, пенкала, паричник и така натаму. €USB ПОРТ ДИЗАЈН quate tech design. Можете лесно да го поврзете телефонот со USB-портата, давајќи ви попогоден начин за полнење на телефонот додека одите.(ЕНЕРГЕТСКАТА БАНКА НЕ Е ВКЛУЧЕНА). ●ДИЗАЈН на РЕМЕН за БАГАЖ ● Дизајниран За пешачење, ви помага да ги ослободите рацете и грбот од товарот. Направете го вашето патување поудобно и пријатно. ①УДОБЕН И ЦВРСТ дизајн на ремен за рамо со мрежен проток на воздух, lengthономска должина на ременот за рамо. Двојни рачки засилени со занитвам, а пакетот е зајакнат и зашиен на секоја стрес точка за апсолутна издржливост. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ РАНЕЦ ● оваа чанта за ранец е совршена за колеџ, патувања, деловни активности, секојдневна употреба и активности на отворено. Може да се користи како ранец за колеџ, ранец за медицинска сестра, наставник и деловен ранец. големина : 12"Л 16"Ч 7,5" Д.тежина : 1,8 фунти.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас