ДОИТУЛ 4 парчиња Кука За Врата Метални Куки Ѕидни Решетки За Облека Црни Метални Закачалки Кујнски Куки За Закачување Куки За Клучеви Лепливи Куки За Палто Монтира?

ДОИТУЛ 4 парчиња Кука За Врата Метални Куки Ѕидни Решетки За Облека Црни Метални Закачалки Кујнски Куки За Закачување Куки За

Во продавницата
DEN 1.33
Залиха:

Челик. МЕТАЛНИ КУКИ за ПАЛТО Носечки, - траен и употреба, мултифункционален, многу лесен за употреба. ТАВАНСКИ КУКИ не се потребни дупчење и алатки, што ќе ви олесни да залепите и отстраните без да го оштетите ѕидот. Леплива Висечка Кука. НАДВОРЕШНИ ЛЕПИЛО КУКИ л-дизајн за да ги направи работите поцврсто , не е лесно, модерен стил погоден за секој модерен стил на домашна декорација. Круг крајот дизајн е исто така избегнувајте повреди на вашите предмети и вашите раце. КАПА КУКИ ЗА ЅИД ЛЕПИЛО Едноставно И елегантно, убаво и практично, може да биде во бања, тоалет, влез, трем, дневна соба,. ЦРНА КУКА за КРПИ Самолепливи куки држете 1. 1 фунти/ 0. 5 килограми. Вкупно има 4 парчиња, обезбедувајќи издржливост и сигурност. Пакетот Вклучува 4 х Куки Карактеристики-Материјал : Челик Ѕид Виси Облека Кука. - Носечки, - трајна и издржлива употреба, мултифункционална, многу погодна за Употреба Ѕидни Лепливи Куки. - Мазна и мека површина, овие куки не се гребеат или не ја оштетуваат раката или облеката на куките за слика. - Елегантен и стилски стил виси облека кука, едноставна и убава без ноктите куки. - Практична кука, која може да биде цврсто фиксирана на ѕидот, завршено дрво, стакло, керамичка плочка, метал и други внатрешни површини Не-удирање Куки. - Може да се смета за подарок за вашите семејства и пријатели, погоден за многу прилики користете Кука За Виси Облека за Бања.Информации за стоки Леплива Кука Лесна за инсталирање, заштеда на простор и костум за складирање облека.надворешни куки За закачување Совршени За спална соба, дневна соба, влез, спална соба, ѕид и многу повеќе; додава допир на класа и разлика во вашиот дом.лепливи куки Изработени од врвен материјал и цврсти за трајна употреба.Самолеплива Закачалка Монтирана На Ѕид Оваа ставка е стилска мултифункционална висечка кука.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас