Киоми Јасно Сјај Случај За Samsung Galaxy S10E Девојки Жени Блинг Сјајна Сјајна Луксузна Футрола Со Дизајн На Цвет Од Тантела Заштитен Браник Заштитен Цветен Мобилен Телеф?

Киоми Јасно Сјај Случај За Samsung Galaxy S10E Девојки Жени Блинг Сјајна Сјајна Луксузна Футрола Со Дизајн На Цвет Од Тантела

Во продавницата
DEN 159.84
Залиха:

[СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ] Компатибилен Со Samsung GALAXY S10 E. исто така поддржува безжично полнење. [МОДЕН ДИЗАЈН] Додадете дополнителен сјај и личност со ТПУ со сјај. Транспарентното куќиште совршено ја претставува оригиналната убавина На Samsung GALAXY S10 E. [АПСОРПЦИЈА НА УДАРИ БЕЗ ГЛОМАЗНА] браник За Воздушно Перниче заштитете го телефонот од удар, капки, гребнатини додека Е Цврсто Вклопен, а не гломазен, лесен за ставање и отстранување. [Прецизен ИСЕЧОК] дизајн на Исечоци за Звучници, Екран, камера и порти, лесен пристап до сите порти и конектори без отстранување. Засилени копчиња за ветување брза реакција. [ПОДИГНАТИ УСНИ]куќиштето нуди и одлична заштита на камерата и екранот со закосен раб за да се избегнат гребнатини доколку се стават на груби површини. [СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ] Компатибилен Со Samsung GALAXY S10 E. исто така поддржува безжично полнење. [МОДЕН ДИЗАЈН] Додадете дополнителен сјај и личност со ТПУ со сјај. Транспарентното куќиште совршено ја претставува оригиналната убавина На Samsung GALAXY S10 E. [АПСОРПЦИЈА НА УДАРИ БЕЗ ГЛОМАЗНА] браник За Воздушно Перниче заштитете го телефонот од удар, капки, гребнатини додека Е Цврсто Вклопен, а не гломазен, лесен за ставање и отстранување. [Прецизен ИСЕЧОК] дизајн на Исечоци за Звучници, Екран, камера и порти, лесен пристап до сите порти и конектори без отстранување. Засилени копчиња за ветување брза реакција. [ПОДИГНАТИ УСНИ]куќиштето нуди и одлична заштита на камерата и екранот со закосен раб за да се избегнат гребнатини доколку се стават на груби површини.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас