Ние Камења Сите Намена Течност Издавање Чистење, Чистење Тешки Дамки Отстранување Четки За Бања, Домаќинство Површини | Кујна Четка За Сад Тенџере Тава Мијалник Чи?

Ние Камења Сите Намена Течност Издавање Чистење, Чистење Тешки Дамки Отстранување Четки За Бања, Домаќинство Површини | Кујна

Во продавницата
DEN 3.33
Залиха:

Цел : оваа четка е разноврсна и може да се користи за чистење на различни површини, што ги прави вашите задачи за чистење полесни и поефикасни. Четка за миење садови : Сеопфатната Четка за Чистење Со Течност За Издавање Е совршена за миење садови, благодарение на вградениот диспензер за сапун и ВЛАКНАТА ЗА МИЛЕНИЧИЊА што не се гребат. Издавање течен Сапун : со диспензерот за течен сапун, можете лесно да нанесете сапун или раствор за чистење на вашите задачи за чистење, што ќе го олесни постигнувањето пенливо чистење. Лесен За Употреба : handономскиот дизајн и рачката што не се лизга ја прават оваа четка удобна и безбедна за употреба, за да можете да уживате во чистењето без непријатност или страв од лизгање. Отпорен На истекување : диспензерот за течен сапун е отпорен на истекување, спречува неред и го прави чистењето ветре. Заштеда на сапун : со користење на мешавина од 50% сапун и 50% вода, можете да заштедите на сапун и да ги направите вашите задачи за чистење поекономични. Цврста : Изработена со издржлива пластика и мек силициум, оваа четка е долготрајна и ефикасна за чистење на различни површини, така што можете да уживате да ја користите долго време. Лесно За Чување : компактната големина на оваа четка го олеснува складирањето во вашата кујна или плакарот за чистење, така што лесно можете да ја најдете кога ви треба. Четка за Чистење чевли : покрај чистењето садови и површини, Четката за Чистење На Течности за Издавање Течности Е одлична и за чистење чевли, така што обувките можете да ги одржувате свежи и нови. Отстранување дамки : влакната ЗА МИЛЕНИЧИЊА што не се гребат и диспензерот за течен сапун ја прават оваа четка ефикасна во отстранување на тешките дамки од различни површини, за да можете да постигнете чист и свеж дом. Оваа Четка За Чистење Со Течност за Издавање На Сите Намени е совршена алатка за справување со сите ваши потреби за чистење! Со својата технологија за издавање течност, оваа четка го олеснува чистењето садови и прибор, подови, ѕидови и плинтуси, мијалници за бањи, тела, тушеви, кади, кујнски плочи, шпорети и печки. Тоа е одличен начин за брзо и лесно чистење и сигурно ќе ја завршите работата како што треба!.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас