Сјај за Усни со молив 4 парчиња Кармин Течен Кармин Божиќен Комплет За Шминка За Божиќ За Жени Лабијали Длабоко Црвен Оригинален 24 Часовен Кармин Дамка За Усни Долг?

Сјај за Усни со молив 4 парчиња Кармин Течен Кармин Божиќен Комплет За Шминка За Божиќ За Жени Лабијали Длабоко Црвен Оригинален

Во продавницата
DEN 152.64
Залиха:

Qurz повеќе Прилики Тоа Е Свиленкаста, Лесна Текстура, извонредна и Елегантна, Погодна За Сите Сезони Шминка, Особено Во Канцеларија, Датира, Шопинг, Партии. Ова Е Многу Удобен, Многу Убав Комплет За Шминка За Усни, Лесен За Носење.Одлично За Секого, Без разлика дали Сте Почетник Во Шминка или Шминкер. Quz 4pcs Течен Сет За Кармин Q Внимателно Комбиниравме 4 Групи Од Најпопуларните Бои За Сјај За Усни За Девојчиња, Повеќе не Мора Да Се Борите Да Изберете Боја, Нашите 4 Групи Од 4 Бои Со Сјај За Усни Се Доволни За Целосно Да Ги Задоволат сите Потреби На Девојчињата. Пчелин Восок, Растително Масло и Други Природни Состојки, Природна Вода За Заклучување На Пчелин Восок за Да Се Постигне Долготраен Навлажнувачки Ефект, Лесна Текстура И Хидратација Нудат А-Свилено Чувство. Тоа е нелеплива Чаша и Нелеплив Кармин, Кој Може Да Трае Низ Сите Денови Кога Целосно Се Суши. И Бојата Не Се Пренесува Кога Пиете И Бакнувате За Неговата Висока Покриеност. Qurfect Packaging & Убав Подарок}Овој Производ Може Да Создаде Природни Неутрални Секојдневни Основни Или Драматични Усни.Со Совршено Пакување, Погодно е Да Се Купи Како Лична Употреба или Како Роденденски Подарок На Пријателите или На Вашата Мајка, Сопруга, Девојка Пријатели или Како Подарок На Денот на Благодарноста,Божиќ, Ноќта на Вештерките и Други Фестивали. Сјај за Усни со молив 4 парчиња Кармин Течен Кармин Божиќен Комплет За Шминка За Божиќ За Жени Лабијали Длабоко Црвен Оригинален 24 Часовен Кармин Дамка За Усни Долготрајна Водоотпорна Лагер За Усни Острилка За Моливи4 Парчиња Кармин Течен Кармин Божиќен Комплет За Шминка За Жени лабијали Длабоко Црвена Оригинална 24 Часовна Дамка За Усни Од Кармин Долготрајна водоотпорно Материјал : пластикабојка : Како Што Покажува Сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 135гпакет големина : 10, 5х16х2, 5см, (ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате.).

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас