КФЛ Рустикални Ѕидни Полици, Организација На Влезот, Решетка За Кука За Палто, Декорација На Ѕид, Лесна За Инсталирање, Заштеда На Простор, Влезна Закачалка, за Шами?

КФЛ Рустикални Ѕидни Полици, Организација На Влезот, Решетка За Кука За Палто, Декорација На Ѕид, Лесна За Инсталирање, Заштеда

Во продавницата
DEN 3985.60
Залиха:

[Создадете Радосна Област За Прикажување] Додадете растенија Или украси одозгора за да го направите влезот пријатно место за одмотување по долгиот ден со весело добредојде. [Полица за Монтирање На Ѕид за заштеда На простор] лавиците за палто се во ред за секоја просторија од вашиот дом за стилска и алтернатива за заштеда на простор за домашна организација. [Читање на купувачот] со цел да се обезбеди задоволување на шопинг искуство за клиентите, ние нудиме врвен квалитет и најдобра услуга. Можете да го ставите на влезот или каде било што е потребно во домот за уредно организирање на вашите внатрешни и надворешни простории.

Клучни карактеристики

Name:
Wall-mounted coat rack
Material:
wood, metal
Size:
6 hooks :
70*14*11cm/28*6*4in
7 hooks :
70*14*11cm/28*6*4in
8 hooks:
80*14*11cm/31*6*4in
Package content:
Entrance hanger , installation accessories (not including other things)
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other factors, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. I sincerely hope that you can understand! Thank you! :

Можеби ќе ви се допадне и вас