Бесплатно мобилно монтирање, универзално флексибилно долги раце мобилен мобилен телефон држач за држач за држач, поддржувајте ги сите мобилни телефони широко пом?

Бесплатно мобилно монтирање, универзално флексибилно долги раце мобилен мобилен телефон држач за држач за држач, поддржувајте

Во продавницата
DEN 1.00
Залиха:

Совршено за преглед на телефон и уживајте во музика и читање и гледање видеа и телефонски игри во кревет, биро, автомобил, покрај софа, опрема за вежбање и многу повеќе. 360 степени Прицврстувач за ротирачки дизајн - Прилагодлив држач за да го видите вашиот уред под кој било агол или ориентација. Тешка и цврста држач, голема база на вшмукување за стабилно монтирање без вибрации, тесна и свитлива рака, цврсто го обезбедува вашиот паметен телефон и други електронски уреди за да спречите единицата да падне или да се движи наоколу. Брза и лесна инсталација, не се потребни алатки. Fit For за i Phone 6, i Phone 6s, i Phone 6 Plus, i Phone 6s Plus, i Phone 5, i Phone 4, 3 GS, i Pod, GPS, PDA, Samsung Galaxy, HTC, Nokia, LG, Black Berry ит Читање и гледање видеа и телефонски игри во кревет, биро, автомобил, покрај софа, опрема за вежбање и многу повеќе. 360 степени Прицврстувач за ротирачки дизајн - Прилагодлив држач за да го видите вашиот уред под кој било агол или ориентација. Тешка и цврста држач, голема база на вшмукување за стабилно монтирање без вибрации, тесна и свитлива рака, цврсто го обезбедува вашиот паметен телефон и други електронски уреди за да спречите единицата да падне или да се движи наоколу. Брза и лесна инсталација, не се потребни алатки. Fit For за i Phone 6, i Phone 6s, i Phone 6 Plus, i Phone 6s Plus, i Phone 5, i Phone 4, 3 GS, i Pod, GPS, PDA, Samsung Galaxy, HTC, Nokia, LG, Black Berry итн. Заграда држач за држач за мобилни мобилни телефони, поддржувајте ги сите мобилни телефони широки помалку од 80мм, се вклопуваат на десктоп кревет мобилен штанд за спална соба, кујна, канцеларија, бања Овој држач за држач за клип за мобилни телефони има флексибилни долги раце, може да се исече на која било биро, кревет Headboard, стол, wallиден кабинет, задоволување на вашите потреби што и да сте дома или во движење, ви овозможува да уживате во вашиот телефон насекаде. Компатибилност : Компатибилен со i Phone 6, i Phone 6 Plus, i Phone 5, i Phone 4, 3 GS, i Pod, GPS, PDA, Samsung Galaxy, HTC, Nokia, LG, Black Berry итн. Нашето ветување за вас Ние сме тотално опсесивни за квалитетот и услугата на клиентите - Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас и ќе сториме се што можеме за да ги решиме. ФЕТТИОН.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас