Нијанса Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Глина Кадифе Сјај За Очи Кармин Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Усна Кадифе Сјај За Очи Кармин Сјај За Усн?

Нијанса Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Глина Кадифе Сјај За Очи Кармин Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Усна

Во продавницата
DEN 84.96
Залиха:

Внимателната Употреба на Пигменти со Висока јачина, Долготрајна Водоотпорна , Богата со Светли и Популарни Бои, Може да Ги Задоволи Вашите Дневни Потреби Барања за Шминкање На Усните. Забелешка : Пред Да Го Нанесете Карминот На Усната, Пробајте Го На Вашиот Зглоб За Да Бидете Сигурни Дека Не Сте Алергични На Производот. Совршен Како Подарок Испраќа До Љубовник, Семејство и Пријатели Кога Ноќта на Вештерките, Божиќ, Денот На Вљубените, Роденден и Друг Фестивал!. Прикажаната Слика Е Претстава на Предметот, Ќе Добиете Од Достапниот Дел. Бојата Може Малку Да Варира Поради Поставувањето На Бојата На Секој Поединечен Монитор. Сочинуваат Усните Лесно, Погоден За Сите Сезони Шминка, Особено Во Канцеларија, Датира, Шопинг, Летна Забава Со Пријателите. Ова Е Многу Удобна, Многу Убава Шминка За Усни, Лесна За Носење. Нијанса Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Глина Кадифе Сјај За Очи Кармин Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Кадифе Сјај За Очи Кармин Путер За Усни Сјај За Сјај Повеќенаменска Сенка За Очи Глина Кадифе Сјај За Очи Кармин Сјај За Усни Повеќенаменска Сенка За Очи Усна Кадифена Сјајна Сенка За Очи Материјал За Кармин : Залепете Боја : Како Што Покажува Сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 40гр големина на Пакетот : 20х3х3см, (ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате.).

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас