Трипод креветна маса за маса, ламба Мозаик дрво, ноќен ламба со постелнина, сенка за расадник за дневна соба за спални соби Детска соба

Трипод креветна маса за маса, ламба Мозаик дрво, ноќен ламба со постелнина, сенка за расадник за дневна соба за спални соби

Во продавницата
DEN 1.00
Залиха:

Светлината од сијалицата се омекнува во мек зрак од сенката на тапанот, создавајќи топла и удобна атмосфера за вашиот ноќен живот. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Оваа ноќна стока светла е исто така одличен подарок за вашето семејство и пријател. Оваа ламба за ноќна ноќ доаѓа со контрола на прекинувачот за вклучување/исклучување, лесна за инсталирање и употреба. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Светлината од сијалицата се омекнува во мек зрак од сенката на тапанот, создавајќи топла и удобна атмосфера за вашиот ноќен живот. Оваа ламба за ноќна ноќ доаѓа со контрола на прекинувачот за вклучување/исклучување, лесна за инсталирање и употреба. Лесен и безбеден за употреба : кабелот за напојување и приклучокот на ламбата за маса во кревет се наведени. Погоден за спална соба, студија, дневна соба, аудио-визуелна просторија или студентски дом, детска соба. Употреба на разноврсност : Елегантниот елегантен изглед на оваа табела за ламба ја издигнува естетиката на вашиот дом, канцеларија, детска соба, дневна соба, спална соба, студиска соба, колеџ, медицинска соба, читална, кафе, библиотека, книжарница, професионални канцеларии, итн. Употреба на разноврсност : Елегантниот елегантен изглед на оваа табела за ламба ја издигнува естетиката на вашиот дом, канцеларија, детска соба, дневна соба, спална соба, студиска соба, колеџ, медицинска соба, читална, кафе, библиотека, книжарница, професионални канцеларии, итн. Исто така е добар избор да се користи оваа табела за ламба како подарок за пријатели и роднини. Одлично одговара за места како што се расадници, домови, плакари, подруми, каде било што има слаба осветленост и многу компактен. Лесен за инсталирање. Оваа ламба во кревет е дизајнирана да биде мала и способна да се вклопи на мали вселенски табели и компактни простории. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не.

Клучни карактеристики

- Compact & Save Space Design:
- Lamp Dimension - 14.57” x 7.09” x7.09”:
- Shade Color:
Linen White
- Input Voltage:
110V, US Plug
- Material:
Wood Base, Fabric Shade
- Switch Type:
Button Switch on the Cord
- Include E27 bulbs, a remote control:
Versatile:
This table lamp is available in a variety of patterns to add infinite interest to your living environment while enhancing a sense of well-being.:
As a bedside lamp, bedside lamp, bedside lamp, table lamp, side table lamp, etc., it is a good choice to enhance the quality of life. Suitable for bedroom, study, living room, audio-visual room or dormitory, children's room. It is also a good choice to use this table lamp as a gift for friends and relatives.:
For your dedicated service:
We are committed to providing you with satisfactory service. If you have any questions, please feel free to contact us. :

Можеби ќе ви се допадне и вас