Caiyunl За Телефонска Кутија Samsung Galaxy A03S Со Заштитник На Екранот, Течен Сјај Пловечки Жени Девојки Симпатична Телефонска Кутија Мека Tpu Заштитна Обвивка Отпорна На Уда?

Caiyunl За Телефонска Кутија Samsung Galaxy A03S Со Заштитник На Екранот, Течен Сјај Пловечки Жени Девојки Симпатична Телефонска

Во продавницата
DEN 159.68
Залиха:

Куќиштето Внатре Блеска Жив Песок може слободно да тече внатре кога го поместувате телефонот. [Моден Стил] Случајот Samsung Galaxy A03 S го внесе сјајот и течниот пловечки дизајн на искра. [Прецизни Исечоци] Компатибилни Со Samsung Galaxy A03 S. [Прецизни Исечоци] Компатибилни Со Samsung Galaxy A03 S. Течноста што се користи помина безбедносно тестирање, така што нема да му наштети на никого. Случајот Samsung Galaxy A03 S доаѓа со бесплатен заштитник на екранот од калено стакло. Прецизно исечен и Чувствителен дизајн на копчиња,лесен пристап до сите порти,полнач,камера, приклучок за слушалки и функции. Тенок и лесен дизајн совршен за жени мажи девојки момчиња тинејџери. Подобрените Подигнати усни додадоа дополнителна заштита од капки и гребнатини и одржување на безбеден екранот На телефонот Samsung Galaxy A03 S и задната камера. Поголемите исечоци за отворање за звучникот остануваат гласовни оригинални. Случајот Samsung Galaxy A03 S доаѓа со бесплатен заштитник на екранот од калено стакло. Прецизно исечен и Чувствителен дизајн на копчиња,лесен пристап до сите порти,полнач,камера, приклучок за слушалки и функции. Ова може да донесе многу повеќе забава за вас. Поголемите исечоци за отворање за звучникот остануваат гласовни оригинални. Случајот Samsung Galaxy A03 S е флексибилен и свитлив од пукање спречувајќи истекување. куќиштето му дава совршено вклопување на вашиот нов телефон како ракавица. За Случајот Samsung Galaxy A03 S Со Заштитник На Екранот Од Калено Стакло. [Дизајн Без грижа За истекување] Издржлив И мек транспарентен тпу силиконски гумен материјал. Исклучителна симпатична шема дизајн направи Вашиот samsung galaxy a03s телефон повеќе мода. Уникатната текстура од двете страни носи посигурен и анти-лизгачки стисок додека го одржува тенок профил. Случајот Samsung Galaxy A03 S е флексибилен и свитлив од пукање спречувајќи истекување.[за случајот Samsung Galaxy A03 S] сјајот дизајниран САМО ЗА Samsung Galaxy A03 S. [Четири Агли Заштита] самсунг галакси А03С случај Со засилени четири перници агли заштитете го телефонот од сите случајни капки и други отпорни на удари. Течноста што се користи помина безбедносно тестирање, така што нема да му наштети на никого. [за случајот Samsung Galaxy A03 S] сјајот дизајниран САМО ЗА Samsung Galaxy A03 S.

Клучни карактеристики

Можеби ќе ви се допадне и вас